Saturday, 5 March 2011

Chonen Ada imnida.....

assalamualaikum.......................

tok,,,,tok,,,,tok,,,,,,,,,,,
bunyi pintu dibuke.............

waalaikumsalam.......................
Ada ader...?

.......ada ader ni ha...........

amboi da de blog skrg eh ko?......
ada jwb-mstila ade.....
ko nk cite pasal ape je kat blog ko ni?.....
ada jwb-aderla.......
ko msti nk cr pakwes kan?tu sbb ko bwt blog nih......
ada jwb:ishh-ader2 je la ko ni.......

  • saye bdk baru blaja.........jutaan time kaseh dr ada ader tuk liyana aqilah yg mngajar ada ader bwt blog nih.......(tbelit mate aku sik tngok ada ader je ditaipnye berulang2)
  • Chonen ada imnida---name saya Ada...pggil je Ada.....
  • Ada bwt blog bkn nk cr pakwe taws....(hahha law da jodoh x ke mane) sesaje nk jd lebih pakar dlm bidang pertaipan...
  • tugas saye sbg pnyampai mklumt....mungkin dr sini ada ader dpt share ape2 mklumt kpd sesape yg sudi membace blog nih...
  • untuk kwn2 ada ader..aku da de blog dah ni.ape lg, follow la bebeh...(memakse utk mnjd follower kpd ada ader)
  • jg dri bek2...........





2 comments:

  1. gudluck beb! smoga ko jd pnulis yg bjaya..
    i'ii be back

    ReplyDelete